Bosiljke Đurić 31, 16000 Leskovac

Uslovi korišćenja

Informacije o Uslovima korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.
Pristupanjem ili kupovinom na sajtu (pretraživanje, registracija) chili-max.com, Vi prihvatate i slažete se sa obavezama koje su definisane ovim Uslovima Korišćenja i molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo.
Ukoliko ne prihvatate navedene Uslove Korišćenja, morate da prekinete odmah korišćenje našeg sajta i/ili servisa.

Izmene Uslova Korišćenja

Neprekidno unapređujemo naš sajt i servise koje pružamo, stoga zadžravamo pravo da izmenimo ove Uslove Korišćenja u svakom trenutku, bez prethodnog obaveštenja osoba koje pristupaju chili-max.com. Sve izmene važe od trenutka kada su objavljene na sajtu chili-max.com i pristupanjem ili korišćenjem web sajta, Vi prihvatate i slažete se sa takvim izmenama.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (tekstualni, video i audio materijali, fotografije, logotipi…) su u vlasništvu sajta chili-max.com. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Vaš nalog

Ukoliko koristite chili-max.com, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste uneli prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem chili-max.com sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti chili-max.com uz nadzor roditelja ili staratelja. chili-max.com zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije chili-max.com korisitiće isključivo radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Lični podaci koje prosledite sajtu chili-max.com u svrhu dobijanja proizvoda biće tretirani u skladu sa našim dokumentom Politika privatnosti. Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na chili-max.com. chili-max.com ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju ili na bilo koji način ugrožavaju prava drugih.
Takvi komentari biće uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na chili-max.com. Protiv takvih aktivnosti Chilimax može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda

chili-max.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, chili-max.com garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju, a mi ćemo vam vratiti novac.

Cene proizvoda

chili-max.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili porudžbinu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja porudžbine. chili-max.com ima pravo da otkaže porudžbinu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu.

Radno vreme

Online prodavnica chili-max.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

chili-max.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci chili-max.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja chili-max.com.