Scroll Top
Bosiljke Đurić 31, 16000 Leskovac

NAŠA PRIČA

Sa dugogodišnjim iskustovm u povrtarskoj proizvodnji i ljubavi prema gajenju ljutih papričica, poljoprivredno gazdinstvo „ChiliMax“ iz grada Leskovca na jugu Srbije, na čelu sa vlasnikom diplomiranim inženjerom poljoprivrede za ratarstvo i povrtarstvo Vladanom Milosavljevićem, u 2016 godini počinje sa proizvodnjom najljućih i najkvalitetnijih chili papričica, prepoznatljive arome, ukusa i ljutine u celom svetu.

NAŠA IDEJA

Vođeni smo jednom idejom, da našim budućim kupcima pružimo najbolju, najčistiju i najveću koncentraciju ljutine u našim chili papričicama, čija se proizvodnja odvija u Leskovcu, gradu prestonice začinske paprike.
U 2017-oj odlučili smo da predstavimo naše nove proizvode, suva (mlevena) chili papričica
i suva chili papričica u komadu, čija ljutina u proseku iznosi preko milion skovila.

PROIZVODNJA

Proizvodnja extremno ljutih chili papričica obavlja se ekološki uz upotrebu stajskog đubriva.
Tako proizvedene chili papričice se dalje suše u posebnim sušarama, gde se process sušenja odvija na određenoj temperaturi, gde je dobijena suva chili papričica sačuvala svoju boju, miris i ukus.
Kako bi se postigao vrhunski kvalitet, pre sušenja vrši se prebiranje chili papričice i odvajanje peteljke od ploda. Chili papričica se nakon sušenja melje u posebnom mlinu sve dok ne postigne odgovarajuću sitnoću.
Proizvodi ChiliMax su visokog kvaliteta. Uvek brinemo o kvalitetu naših proizvoda, pa stoga posebnu pažnju posvećujemo kontroli kvaliteta proizvodnog procesa i konačnog proizvoda, što o tome govori i sertifikat zdravstvene ispravnosti naših proizvoda.
Naši proizvodi pored velike koncentracije ljutine odišu izuzetnom aromom i ukusom, što daje poseban pečat kvalitetu. To je naš primarni cilj: proizvesti što kvalitetniju chili papričicu, namenjenu kulinarima, restoranima i svima onima kojima je kvalitet na prvom mestu.

DODAJTE ZAČIN VAŠEM ŽIVOTU
PROBAJTE ONO ŠTO NAS ČINI RAZLIČITIM!

Povežite se sa nama
NAŠA ADRESA
Kako bi nas lakše pronašli, pogledajte gde se nalazimo na mapi.
Naš e-mail
Za sva dodatna pitanja vezana za kupovinu na našem sajtu pošaljite mail.
Podrška
Pozovite i saznajte više o našoj proizvodnji i našim proizvodima.