Scroll Top
Bosiljke Đurić 31, 16000 Leskovac

Isporuka

Isporuku vršimo na teritoriji cele Srbije. Troškovi dostave se naplaćuju. Detalje o iznosu slanja pošiljke možete videti tokom poručivanja ili po osnovnom cenovniku kurirskih službi.

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti poslata (uručena) najkasnije u roku od 2 dana od momenta evidentiranja vaše porudžbine.

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.